Geros emocinės sveikatos vieta. Pirties profesionalai ir lankytojai.

Norime, kad kiekviena Lietuvos moteris, kiekvienas vyras ir kiekvienas vaikas atrastų vandens procedūrų ir tikros lietuviškos pirties naudą, bei turėtų galimybę tai išbandyti. 

Jau keliolika metų aktyviai dalyvaujame visose pirties veiklose. Tai suteikia daug naudingų žinių, kuriomis mielai dalinamės su kitais. Pagrindinė mūsų veikla – pirties reikmenų gamyba. Tai, tiesiog įpareigoja daug apie pirtį žinoti, mokytis patiems ir konsultuoti kitus. Pirtis, glaudžiai susijusi su gamta. Tai, vantų ruošimas, įvairių žolių rinkimas ir kelionės po pirtis. Šis, žmogaus, pirties ir augalijos pasaulio tarpusavio santykis sukuria terpę gerai emocinei, bei fizinei savijautai. Kiekvienas pirties bičiulis, periodiškai lankantis pirtis, laukia paskirtos pirties dienos, kaip minčių išvalymo ir organizmo persikrovimo laiko. Keletas mūsų veiklos krypčių:

  • Kuriame ir įvedame į rinką naujus pirties produktus ir paslaugas, 
  • Kuriame pirties aprangos dizainą,
  • Siuvame standartinių dydžių ir užsakomuosius pirties drabužius,
  • Vykdome pirties reikmenų e-prekybą,
  • Konsultuojame visais pirties reikmenų ir bendriniais klausimais (nemokamai),
  • Prižiūrime virtualaus pirties klubo PRIEPIRTIS veiklą,
  • Bendradarbiaujame ir vystome Lietuviškos pirties populiarinimo veiklą, kartu su TV laida „Vantos lapas“ ir „Lietuviškos pirties bičiulių draugija
  • Rengiame video reportažus visais pirčių lankymo klausimais naujame Youtube kanale PRIEPIRTIS. Jūsų maloniam žiūrėjimui, nuo 2024m. 4K rezoliucija.

Ką veikia PRIEPIRTIS klubo bendruomenė? Stengiasi palaikyti gerą dvasinę ir fizinę savijautą periodiškai lankydami pirtį ir vykdydami kitą, sveikam kūnui, bei sveikai sielai naudingą veiklą.

Pagrindinė mūsų kuriamų produktų kryptis, pirties apranga. Naujo pirties drabužių modelio sukūrimas, mums pati geriausia darbo dienos dalis. Gauname daug pagyrimų, dėl pirties rūbų dizaino ir funkcionalumo. Kartais, mums pirštais rodo į mūsų gaminių plagiatus. Keista, kad tai daro save dizaineriais pristatantys asmenys, žinoma bandantys juos parduoti keliais eurais pigiau. Niekada nesileidžiame iki tokio lygio. Turime pakankamą fantaziją, kad siūti originalius, savo kūrybos pirties gaminius.  Dirbame, dėl tų, kurie vertina kokybę. Ačiū jums, kad esate kartu.

Visų pamėgtų pirties volelių ir antro kvėpavimo sistemoms skirtų pagalvių seriją papildė pirties čiužinukai. Pageidaujantiems, nuo 2024m. į visus šiuos pirties produktus, pagal pageidavimą integruojame jūsų logo ir kitą grafinę informaciją. Vieninteliai Lietuvoje, darome audinio spaudą ant pirties tekstilės gaminių. Specialiai pirtims atrinktas vandens nebijantis audinys leidžia maksimaliai išsaugoti spalvų ryškumą esant karščiui, druskoms ir kitoms priemonėms. Siuvame marškinėlius su pirties atributika. Marškinėlių spaudos plotas 100%. Esant reikalui kuriame jums pritaikytą dizainą.